وجود این یک فایل کامل پروپوزال است .
سائل زیست محیطی و کاهش سوخت های فسیلی باعث شده که توجه به منابع انرژی نو و فناوری های جدید کمک کننده به عوامل یاد شده افزایش یابد. به طوریکه از چند سال أخیر، بهعلت بحران های نفتی در جهان، استفاده از خودروهای الکتریکی به جای خودروهایی با سوخت فسیلی پیشنهاد شده است. لذا پیش بینی می شود که تعداد خودروهای الکتریکی در چند سال آینده افزایش چشم گیری داشته باشد، به طوریکه طبق گزارش وزارت انرژی ایالات متحده فروش سالانه خودروهای الکتریکی هیبریدی قابل اتصال به شبکه در سال 2035 به بیش از 300 هزار خودرو در سال خواهد رسید. همچنین تعداد خودروهای الکتریکی در سال 2020 در حدود 44% نسبت به سال 2010 افزایش خواهد یافت. خودروهای الکتریکی دارای انواع مختلفی هستند که در برخی از آنها برای تأمین انرژی مورد نیاز خود از شبکه الکتریکی استفاده می کنند. در اینصورت میزان انرژی دریافتی از شبکه افزایش می یابد که این امر موجب افزایش مشکلات شبکه می شود. بهعنوان مثال، اگر تعدادی خودروی الکتریکی برای تأمین انرژی مورد نیاز خود در ساعت های 18:00 تا 22:00 به شبکه متصل شوند، لذا در اینصورت میزان افت ولتاژ در باس های شبکه افزایش یافته و امکان خارج شدن ولتاژ از محدوده مجاز وجود دارد. ولی استفاده مدیریت شده از خودروهای الکتریکی موجب پیدایش کاربردهای این خودروها در شبکه الکتریکی خواهد شد. بهطوریکه خودروهای الکتریکی قادرند که در تنظیم فرکانس، تنظیم ولتاژ، رزرو چرخان و غیرچرخان، خدمات جانبی، تنظیم پروفیل بار انجام فعالیت کنند. خودروهای الکتریکی با استفاده از باتری قادرند که مصرف سوخت بنزینی را کاهش دهند. آنها برای شارژ باتریهای خود از شبکه الکتریکی استفاده میکنند، بهطوریکه بین باتری و شبکه الکتریکی عنصری بهنام شارژر قرار میگیرد. شارژر نیز از دو مبدل AC-DC و DC-DC تشکیل شده است که وظیفه تبدیل برق متناوب به برق مستقیم را به عهده دارد. همچنین شارژر از ادوات الکترونیک قدرت استفاده کرده است که این نوع ادوات دارای خاصیت غیرخطی هستند. علاوهبر این موضوع، خودروهای الکتریکی برای تأمین انرژی مورد نیاز خود، عموماً از ساعت 14:00 تا 24:00 وارد شبکه میشوند و در ساعتهای 5:00 تا 10:00 از شبکه خارج میشوند.] اوج ورود خودروهای الکتریکی به شبکه با پیک بار همپوشانی دارد.
با توجه به مشخصات ساختاری و رفتاری خودروهای الکتریکی که در بالا ذکر شد، اگر خودروهای الکتریکی بدون مدیریت و هماهنگی با شبکه، به شبکه قدرت متصل شده و عملیات شارژ باتری آغاز شود و از آنجاییکه مالکان خودروهای الکتریکی عمدتاً خودروهای خود را در ساعات پیک بار به شبکه متصل مینمایند بنابراین میزان انرژی درخواستی از شبکه در ساعات پیک بار افزایش چشمگیری خواهد داشت که این امر موجب افزایش تلفات، افت بیشتر ولتاژ باسها و خارج شدن توان خطوط از مقدار مجاز خواهد شد. ازآنجا که افت ولتاژ بیش از مقدار مجاز و خارج شدن توان خطوط از مقدار مجاز موجب خاموشی شبکه و قطع بریکر میشود، لذا شبکه الکتریکی از ورود تعداد بالای خودروهای الکتریکی با وضعیت شارژ یاد شده، جلوگیری خواهد کرد.
در این پایان نامه کنترل، بهینه سازی وبرنامه ریزی متمرکز خودروهای الکتریکی متصل به شبکه بر اساس یک تابع هدف چند متغیره که اهداف مشترکین و بهره بردار شبکه توزیع را به طور همرمان بهینه می کند ارائه شده است. این روش نیازهای اپراتور سیستم کنترل را به منظور پیک سایی، دره زدایی و کاهش تلفات برآورده می سازد و از طرفی نگرانی های مشتری را از نقطه نظر کاهش طول عمر باتری در شرایط اتصال به شبکه در برابر انگیزه های مالی اتصال به شبکه مرتفع می سازد. برنامه ریزی پیشنهاد شده در این تحقیق یک نگاه رو به جلو رو برای انتخاب بهینه از مجموعه خودروهای موجود فراهم می سازد. در عمل این اهداف از طریق تغییر در طرح های قیمت گذاری و یا با ارائه گزینه های شارژ مختلف به مشتریان تحقق می بابد.
قیمت : 40000 تومان
پایان نامه WORD
امکان تهیه مقاله از این موضوع با هزینه 200 هزار تومان وجود دارد.
پس از واریز وجه به شماره کارت زیر اطلاع دهید تا بلافاصله برای شما ارسال شود(09301359119).
6037997428101654 بانک ملی
- ۹۸/۱۰/۱۲